Persondatapolitik

Becksöndergaard er et dansk firma, der fremstiller og sælger modetøj og accessories.

Vi ejer og driver hjemmesiden www.becksondergaard.com der betjener privatpersoner. Vi prioriterer databeskyttelse højt og vi forpligter os til at behandle og beskytte dine persondata i fortrolighed og med passende IT-tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Vores persondatapolitik nedenfor finder anvendelse på vores behandling af vores privatkunders data.


1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Becksöndergaard Aps

Emdrupvej 26D

2100 København

Telefon: +45 39 29 00 50

E-mail: customerservice@becksondergaard.com

CVR-nr.: 26990564


2. Indsamling af personoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

- Når du køber varer online på becksondergaard.com

- Når du tilmelder dig Becksöndergaards nyhedsbrev

- Når du opretter en kundekonto på becksondergaard.com

- Når du tilmelder dig Becksöndergaards kundeklub/loyalitetsklub (enten online eller i Becksöndergaards fysiske butikker)

- Når du deltager i en af Becksöndergaards konkurrencer

Data vi indsamler om dig for at sende dig vores nyhedsbrev er:

• Navn (fornavn og/eller efternavn)

• E-mailadresse (med password til becksondergaard.com)

• Land

Data vi indsamler om dig for at du kan være kunde hos os er:

• Navn (fornavn og efternavn)

• Adresse (Gadenavn og nummer, postnummer, land)

• Leveringsadresse (hvis anden end hovedadresse)

• E-mailadresse (med password til becksondergaard.com)

• Telefon/mobilnummer

Vi registrerer kun almindelige persondata nævnt ovenfor, vi registrerer aldrig personfølsomme oplysninger.


3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til ét eller flere af følgende formål:

- Gennemførelse af ordre i vores webshop

- Udsendelse af nyhedsbrev

- Administration af kundeklub / loyalitetsklub

- Administration af brugerkonto / profil

- Deltagelse i konkurrencer eller andre events

- Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events, deltagelse i konkurrencer og tildeling af koder

- Oversigt over købshistorik

- Statistik (anonymiseret)

- Øvrige markedsføringstiltag

Personoplysninger sælges aldrig til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning på persondataområdet. Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage (nyhedsbrev). Becksöndergaard fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger som gruppe, samt hvilke produkter der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger: ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger således anonymiserede data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender hjemmesiden becksondergaard.com og forsøger på denne baggrund at gøre brugeroplevelsen bedre. Vi sælger ikke information om brug af vores hjemmeside eller navigation på den, vi sælger ikke dine købsinformationer til tredjepart.


4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives kun til vores lagerfunktion/transportør for at vi kan levere din vare til dig (opfyldelse af kontrakt). Dine data overlades ikke til andre dataansvarlige eller en tredjepart uden din udtrykkelige tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder.


5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Becksöndergaards samarbejdspartnere der leverer ydelser i forbindelse med ERP-hosting og udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har meldt dig til. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysninger på Becksöndergaards vegne, i fortrolighed, underlagt databeskyttelsesloven og i overensstemmelse med vores instruks og de databehandleraftaler vi har indgået med dem.


6. Overførsel til tredjelande

Dine personoplysninger overføres ikke til tredjelande udenfor EU/EØS-lande. Dog kan persondata indeholdt i e-mails eller elektroniske dokumenter, såsom breve eller lignende, via ”cloud-computing” lagres af Microsoft Ireland Operartions Ltd.


7. Cookies

Cookies anvendes i dag på stort set alle websites for at de fungerer, for at levere en given service og forbedre oplevelsen for dig som kunde og bruger. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone eller lignende), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies her i vores Cookiepolitik


8. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således altid på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger bedst muligt. Alt internt udstyr og alle systemer er beskyttede mod virus, alle intern log-ins og al internettrafik er Firewall-beskyttet og trafik via routere mod leverandører af hosting og andre IT-tjenester er krypteret via industristandarderne SSH eller HTTPS.


9. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til:

- At få at vide hvilke oplysninger/persondata vi opbevarer om dig

- At få dine oplysninger/persondata udleveret

- At få dine oplysninger/persondata rettet

- At få dine oplysninger/persondata slettet

- At tilbagekalde dit samtykke om vores registrering/behandling af dine persondata

Disse rettigheder har du i henhold til Persondatalovgivningen. Spørgsmål eller anden henvendelse i forbindelse hermed rettes telefonisk til Becksöndergaard på telefon

0045 3929 0050 eller via e-mail: customerservice@becksondergaard.com

Se også om samtykke nedenfor.


10. Sletning / rettelse af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Vi sletter dine data senest 6 år efter du ikke har foretaget en handel, dog med forbehold for ikke at slette transaktionsdata (købshistorik) for overholdelse af Regnskabsloven, men de vil så anonymiseres.

Vi sletter også dine oplysninger, hvis du beder os om det, i henhold til dine rettigheder, se punkt 9. ovenfor.

Du kan altid bede os om at rette eller slette dine oplysninger ved at kontakte os på tlf. +45 39 29 00 50 eller på e-mail: customerservice@becksondergaard.com

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, hvis anden lovgivning, som f.eks. Regnskabsloven, tillader eller kræver det.

I tilfælde hvor vi ikke øjeblikkeligt kan imødekomme dit ønske om at foretage sletning eller rettelse af dine data vil vi indenfor fire uger give dig en motiveret og skriftlig begrundelse, med angivelse af en tidsramme for hvornår vi kan slette/rette dine oplysninger.


11. Ændring og udlevering af oplysninger

Hvis du ønsker, at vi sletter, opdaterer eller ændrer personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, eller ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, kan du kontakte os på tlf. +45 39 29 00 50 eller på e-mail customerservice@becksondergaard.com Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi har et konkret behov for at fortsætte behandlingen. Fortsat behandling vil kun finde sted hvis det kan ske på lovligt grundlag.


12. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker du har afgivet. Hvis du ønsker at tilbagekalde samtykke til at vi behandler dine data kan du kontakte os på tlf. 0045 3929 0050 eller sende en e-mail til customerservice@becksondergaard.com Hvis du ønsker at tilbagekalde samtykke til at modtage nyhedsbrev kan du altid klikke på ”unsubscribe” i nyhedsbrev eller du kontakte os på tlf. 0045 3929 0050 eller sende en e-mail til customerservice@becksondergaard.com


13. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.


14. Klageadgang

Skulle du være utilfreds med en afgørelse truffet af Becksöndergaard vedrørende dine persondata eller hvordan vi behandler dem kan du kontakte os på tlf. 0045 3929 0050 eller på e-mail customerservice@becksondergaard.com Du har også til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Tlf.: 33 19 32 00

Fax: 33 19 32 18

dt@datatilsynet.dk

Revideret 22. Maj 2018

Vi leverer med