FAQ
Hos Becksöndergaard bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos vores leverandører kan Becksöndergaard dog ikke drages til ansvar.

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af GLS og POST DK (samarbejder med Post Norden). Pakker kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told.

Almindelig Service i Europa tager ca. 1-3 hverdage.
Almindelig Service udenfor Europa tager ca. 3-5 hverdage.

Fragtomkostningerne varierer fra land til land. De pågældende priser vil fremgå i check-out flowet, når du lægger din ordre. Hvis du er i tvivl om fragtomkostningen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på Customerservice@Becksondergaard.com eller på tlf. +45 39 29 00 50.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Becksondergaard.com. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din vare. Meddeler du Becksondergaard, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage efter du har modtaget din vare, krediterer Becksondergaard købesummen på din konto inden 14 dage efter, at Becksondergaard har modtaget varen retur eller har modtaget bevis for at varen er sendt retur.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Becksondergaards kundeservice din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail customerservice@becksondergaard.com).

For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
VIGTIGT
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Fortrydelse kan ikke udføres ved at nægte modtagelse eller undlade at hente varen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Becksöndergaard Aps
c/o Prime Cargo A/S
Nordager 28
6000 Kolding
Denmark

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket da du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

VIGTIGT
Vi beder dig om at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og senest 14 dage efter, du har fortrudt. Fortrydelse kan ikke udføres ved at nægte modtagelse eller undlade at hente varen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

DOKUMENTATION FOR DIT KØB SAMT RETURFORMULAR
Du skal vedlægge returskema samt en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker indenfor 14 dage.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi
• du reelt har taget varen i brug,
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til Customerservice@becksondergaard.com eller telefonisk på +45 39 29 00 50.
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Varen skal sendes til:

Becksöndergaard Aps
c/o Prime Cargo A/S
Nordager 28
6000 Kolding
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og sørg for at få en kvittering for afsendelse, da du selv har ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragt omkostninger samt evt. track and trace nummer.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, skal du returnere varen og placerer en ny ordre.

Venligst udfyld vedlagte returseddel ved at sætte kryds/krydser ved de vare/varer der ønskes returneret samt begrundelse for returneringen samt en afsendelsesdato.

Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, skal du returnere varen og placerer en ny ordre.

Vi bestræber os på at levere så fejlfrit som muligt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst kundeservice på telefon +45 39 29 00 50 eller Customerservice@becksondergaard.com. Venligst oplys navn, adresse, ordrenummer og beskrivelse af fejlen ved din henvendelse.

Hos Becksondergaard.com kan du betale med følgende kort

• VISA
• Dankort
• MasterCard
• Maestro
• JCB
• American Express
• Mobilepay

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra Becksondergaard.com kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som Becksöndergaard ikke kan drages til ansvar for, men tilgengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Annars är kundservice det för att hjälpa till +45 39 29 00 50
Vi levererar med